Kennisontwikkeling en Events

Gastcolleges & Expert Seminars
Diverse sprekers bieden inspiratie voor de regionale en Brabantse leisure sector. Tijdens gastcolleges en expert seminars worden succesvolle leisure ondernemers en andere experts uitgenodigd om te vertellen over de impact van nieuwe leisure ontwikkelingen op hun bedrijfsvoering of het leisure speelveld. 

Workshops
Workshops spelen in op de wensen en behoeften van de ondernemers in het House of Leisure. Zij dragen onderwerpen of thema's aan waar zij zich in willen verdiepen. Dat kunnen Leisure gerelateerde thema's zijn, maar tevens onderwerpen en uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken hebt. Afhankelijk van het thema wordt de workshop ingevuld vanuit het House of Leisure of een externe partij.

Thursday Leisure Meet & Drinks
Eén keer per maand organiseert House of Leisure een open borrel. Hier is elke leisure ondernemer welkom om in informele sfeer collega's te ontmoeten.

Leisure Inspiratie Tours
Tijdens de Leisure Inspiratie Tours bezoeken leisure ondernemers gezamenlijk nieuwe innovatieve leisure ontwikkelingen. De tour is een combinatie van ontmoeten, inspiratie en kennisontwikkeling.

Deelnemen aan een event? Meld u dan aan via onderstaande link:
Meld u aan voor onze events