5-6 maart | Inspiratietour Villages Nature & Disneyland Parijs

Center Parcs is in Nederland een begrip. Maar heb je al eens gehoord van hun gloednieuwe Villages Nature® in Parijs? Ga met ons mee op Inspiratietour op 5 en 6 maart en je krijgt een unieke inkijk in deze innovatie in ecotoerisme!

Tijdens deze Inspiratietour opent Villages Nature® – ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen Euro Disney S.C.A. en Pierre & Vacances-Center Parcs – haar deuren speciaal voor alle partners van het House of Leisure. De parkmanager neemt je mee in dit totaalconcept van duurzaam toerisme en geeft ons een exclusieve rondleiding over het park. Inclusief een inkijkje in klimaatsparende maatregelen. Wist je bijvoorbeeld dat het gebruik van geothermische energie leidt tot een CO2-reductie van 9.000 ton per jaar? Ze ontvingen niet voor niets een Award voor beste initiatief op het gebied van duurzaamheid en social responsability!

Globale programma

Maandag 5 maart
06:45 uur          Verzamelen Leerfabriek KVL en vertrek naar Villages Nature®
13:45 uur          Ontvangst door de parkmanager & rondleiding door werelden van Villages Nature®
16:30 uur          Vrije tijd
20:00 uur          Diner op Center Parcs (incl. inhoudelijk onderdeel)

Dinsdag 6 maart
09:00 uur          Vertrek richting Disneyland Parijs
                          Inhoudelijk programma
15:00 uur          Vertrek richting Leerfabriek KVL, Oisterwijk
19:00 uur          Diner
22:00 uur          Verwachte aankomst

Kosten

De kosten voor de inspiratietour zijn € 495,- per persoon. Als partner krijg je hier 20% korting op, relaties gaan wel mee voor het reguliere tarief. De prijs is inclusief vervoer, eten gedurende twee dagen, overnachting en toegang tot Disneyland Parijs. De kosten kunnen nog variëren afhankelijk van het aantal mensen dat meegaat.
 
De inschrijving sluit op vrijdag 9 februari 2018!

Aanmelden Inspiratietour