Thursday Leisure Meet & Drinks

Eens per twee maanden op de laatste donderdag van de maand houden we in het House of Leisure de Thursday Leisure Meet & Drinks. Tijdens deze open en gratis borrel is iedereen die actief is in de Leisure industrie van harte welkom om een drankje mee te pikken.

Voor wie?

Ondernemers, studenten, bewoners van House of Leisure, samenwerkingspartners en alle andere geïnteresseerden. Om kennis uit te wisselen, ervaring te delen of gewoon gezellig bij te kletsen.

Wanneer?

Donderdag 6 juli 2017 van 16.30 uur tot 18.30 uur vindt de volgende TLMD plaats. De komende editie staat in het teken van Cultuur. Mirjam Hament, werkzaam als adviseur business development bij investeringsfonds Brabant C vertelt over de ontwikkelkansen van de culturele sector. Brabant C investeert sinds 2015 in (inter)nationale cultuurprojecten die tevens veel betekenis hebben voor de Brabantse vrijetijdseconomie. Ze vertelt over deze succesverhalen waarbij vooral wordt ingezoomd op de business kant. Dit verhaal wordt bekrachtigd door een pitch van het EKWC, waarin zij hun project, gericht op internationalisering, toelichten.

Heb jij je nog niet aangemeld voor de 6e? Stuur dan gauw een mailtje met jouw aanmelding naar houseofleisure@midpointbrabant.nl.

Tot dan!

Archief sprekers:

- 18 mei 2017: Roland Peijnenburg over hospitality & Lian Duif over "We Are Food"
- 30 maart 2017: Frank Boode over het creëren van belevingswerelden
- 26 januari 2017: Marc Meeuwis, kersverse directeur Marketing Tilburg, over zijn visie
- 27 oktober 2016: Mini-masterclass Lego Serious Play door Studio Y.
- 29 september 2016: Afscheid Coen en welkomst Joost
- 30 juni 2016: Beekse Bergen over uitbreidingsplannen Safaripark
- 26 mei 2016: Studio Y. over de Startup Simulator
- 31 maart 2016: Eigen Thermen over het financieren van een businesscase
- 25 februari 2016: Kinetic Creative over thematisering van leisure concepten
- 28 januari 2016: Dynamic Concepts over hoe een goed marktonderzoek eruit ziet