Thursday Leisure Meet & Drinks

Eens per twee maanden op de laatste donderdag van de maand houden we in het House of Leisure de Thursday Leisure Meet & Drinks. Tijdens deze open en gratis borrel is iedereen die actief is in de Leisure industrie van harte welkom om een drankje mee te pikken.

Voor wie?

Ondernemers, studenten, bewoners van House of Leisure, samenwerkingspartners en alle andere geïnteresseerden. Om kennis uit te wisselen, ervaring te delen of gewoon gezellig bij te kletsen.

Wanneer?

De volgende borrel vindt plaats op donderdag 30 maart 2017Om 16.30 uur zal imagineer Frank Boode* het podium betreden… Hij houdt zich bezig met de creatie van belevingswerelden. Een vorm van belevingscommunicatie om mensen te bereiken, te beraken en te betrekken. Events, tentoonstellingen en attracties zijn herkenbare manieren om een verhaal te vertellen en te laten beleven. Maar is er een gebruiksaanwijzing voor de creatie van een goede beleving? En hoe neem je mensen mee in een totaal andere wereld? Door middel van een inspiratiesessie en casussen zoals JB500 neemt Frank Boode je mee in zijn verhaal.

*Frank Boode haalde zijn internationale ervaring uit de praktijk in de wereld van events, theater, televisie en hotellerie en studeert Business Spiritualiteit aan Nyenrode Business Universiteit. Met zijn diensten richt hij zich op architectuur van belevingen, creatieve strategie en concept ontwikkeling.

Heb jij je nog niet aangemeld voor de 30ste? Stuur dan gauw een mailtje met jouw aanmelding naar houseofleisure@midpointbrabant.nl.

Tot dan!

Archief sprekers:

- 26 januari 2017: Marc Meeuwis, kersverse directeur Marketing Tilburg, over zijn visie
- 27 oktober 2016: Mini-masterclass Lego Serious Play door Studio Y.
- 29 september 2016: Afscheid Coen en welkomst Joost
- 30 juni 2016: Beekse Bergen over uitbreidingsplannen Safaripark
- 26 mei 2016: Studio Y. over de Startup Simulator
- 31 maart 2016: Eigen Thermen over het financieren van een businesscase
- 25 februari 2016: Kinetic Creative over thematisering van leisure concepten
- 28 januari 2016: Dynamic Concepts Consultancy over hoe een goed marktonderzoek eruit ziet