Backing Business

Samen met Backing Business op ontdekkingsreis in de wereld van ondernemen

Ondernemen is een mooie, spannende ontdekkingsreis. Op je reis kom je hobbels en beren tegen. Het is soms lastig om door de bomen het bos te blijven zien, maar ook het juiste pad te vinden naar jouw doel. Met mijn tools, kennis en ervaring ga ik graag samen met jou op avontuur.

Samen de wereld mooier maken

Mijn communicatie is open, eerlijk en warm. Ik geloof in deze combinatie, omdat het sterk en duurzaam is. Duurzaamheid, samen leven en welzijn vind ik belangrijk. Daarom werk ik graag met organisaties en mensen die dit ook hoog in het vaandel dragen, zodat we samen de wereld mooier en fijner kunnen maken.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

House of Leisure is een netwerk van partners die samen de leisure branche duurzaam vooruit helpt. Vaak zijn er mooiere resultaten te bereiken door krachten te bundelen. Oplossingen vind ik graag op een creatieve manier en door buiten de box te kijken. Bij House of Leisure wordt op een innovatieve manier gekeken naar vrijetijdsbesteding, waardoor er verrassende oplossingen ontstaan voor (her)ontwikkeling van vastgoed en (natuur)gebieden. Daar zet ik mijn talenten graag voor in.

“Bij House of Leisure werken we duurzaam samen.”

Contact
Astrid de Nijs
06 2537 6403
info@backingbusiness.nl

Website
www.backingbusiness.nl

Bezoekadres
Leerfabriek KVL – Ledermagazijn
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk