MMM Streekproducten in het Hart van Brabant MMM Streekproducten in het Hart van Brabant MMM Streekproducten in het Hart van Brabant

Bestelformulier boek

MMM, Streekproducten uit het Hart van Brabant

…vers van de pers!

In dit boek vind je de állerlekkerste en mooiste streekproducten uit het Hart van Brabant. Je bladert van voor tot achter door verhalen, foto’s en recepten van boerderijen, bakkers, kwekers, imkers en meer. Alle adressen staan per gemeente op de kaart, zodat je precies ziet waar je wát koopt.

Het goeie nieuws is, alle liefhebbers van streekproducten zijn vrij om dit boek zelf te verkopen. Een deel van de opbrengst is dan voor jou. De winst investeren we weer in de promotie van streekproducten.

Verkopen of cadeau geven?

Je kunt het boek verkopen. Een deel van de opbrengst is dan voor jezelf. Verpak het in cadeaupakketten, leg het in de winkel of laat enthousiaste collega’s het boek verkopen. Of… gebruik het als relatiegeschenk voor medewerkers, klanten of collega’s.

Boeken bestellen

Zorg dat je niet misgrijpt, en bestel je boeken nu! Koop gaat per doos van 20 stuks.

Er zijn twee manieren waarop je kunt bestellen:

Optie 1: direct bestellen en betalen via factuur (goedkoopste optie)

  • Het boek kost dan € 3,- per stuk ( € 60,- voor 1 doos à 20 stuks).
    Dit is exclusief BTW.
  • Het boek kun je verkopen voor € 4,95 (adviesprijs). Per boek houd je € 1,95 voor jezelf. Beide bedragen zijn inclusief BTW.
  • Je ontvangt de boeken zo snel mogelijk, en de factuur vlak daarna.

Optie 2: in consignatie bestellen en later betalen

  • Het boek kost dan € 3,50 per stuk ( € 70,- voor 1 doos à 20 stuks). Dit is exclusief BTW.
  • Het boek verkoop je voor € 4,95 (adviesprijs). Per boek houd je € 1,45 voor jezelf. Beide bedragen zijn inclusief BTW.
  • Je ontvangt de boeken zo snel mogelijk.
  • Rond de zomer van 2019 checken we hoeveel boeken je over hebt. Die komen we halen en voor het restant ontvang je een factuur.

Bestelformulier

Bestelformulier boek: MMM Streekproducten uit het Hart van Brabant

 

Deel deze pagina