Binden en boeien van werknemers in Leisure

Er is een nieuwe partij die de leisure ondernemer met raad en daad bij staat: Libero Leisure Careers. En partner van House of Leisure.

Met kennis van de leisure markt, een jarenlange ervaring in werving & selectie en het optimaal inzetten van arbeid, adviseert Libero in juridisch werkgeverschap en het belang van flexibiliteit binnen de organisatie. Dat is niet onbelangrijk in deze lastige Coronatijd. De leisure markt wordt er hard door geraakt. En als ondernemer begrijpen we de noodzaak van een goede kostenbeheersing.

Leren en Werken in Leisure

Libero ontzorgt en adviseert de leisure ondernemer in werving & selectie, optimale flexibiliteit in de personeelsplanning, goede kostenbeheersing en juridische vraagstukken. Maar dat is niet het enige dat Libero doet. Het binden en boeien van werknemers in leisure is erg van belang bij de organisatie. En zo ook bij Leren en Werken in Leisure van House of Leisure. Daarom werkt House of Leisure nauw samen met Libero in het opleiden en begeleiden van werknemers in de leisure branche.

Meer informatie

Wil je meer weten over Leren en Werken in Leisure of wil je in contact komen met Libero Leisure Careers, neem dan contact met ons op via info@houseofleisure.eu.