House of Leisure Kansenkaart biedt uniek inzicht in leisure mogelijkheden

Met deze kaart leg je het DNA vast van een stad of regio.

Bestuurders, beleidsmakers van een stad of regio, banken en fondsen kunnen aan de hand van deze kaart de plannen van ondernemers voor nieuw leisure-aanbod toetsen aan de behoeften van de doelgroep. Bovendien is de Kansenkaart uiterst interessant voor ondernemers, omdat zij hun plannen hieraan kunnen toetsen. Opereren ze bijvoorbeeld in een regio waar voldoende vraag is naar hun activiteit? De kaart geeft ze inzicht op onderwerpen zoals potentiële bezoekersaantallen, typen bezoekers, vestigingslocaties en de concurrentie in dat gebied

Toepasbaar op elke regio

House of Leisure heeft een samenhang geconstateerd tussen de identiteit van een gebied op basis van de bewoners, het imago en het soort aanbod dat in een regio succesvol kan bestaan. Zo ontstaat de leisure DNA van een regio. Verder onderzoek en de grafische rapportage zorgen ervoor dat de Kansenkaart in principe op elke regio is toe te passen.

Geïnteresseerd in de Kansenkaart?

Ben je geïnteresseerd in de Kansenkaart en wat de groeikansen voor jouw bedrijf zijn? Neem contact op met Joost Melis via joostmelis@midpointbrabant.nl.

Lees het interview

De House of Leisure Kansenkaart is samen met partner Dynamic Concepts ontwikkeld. Lees het volledige interview met Joost Melis en Benjamin Nicholson over de Leisure Kansenkaart.