Storytelling

14 september 2020

Kick-off Storytelling

Het programma partnerevenementen wordt in september voor het eerste afgetrapt met een Kick-off event op onze nieuwe locatie in het Ketelhuis. Het thema zal Storytelling zijn. Storytelling kan op verschillende manieren ingezet worden, en vooral in de Leisure sector kan Storytelling een flink verschil maken.

Tijdens dit partner event word je geïnformeerd en geïnspireerd over hoe je Storytelling binnen je eigen organisatie kunt gebruiken. Partners van House of Leisure die veel ervaring en kennis hebben van het onderwerp zullen je hierbij op verschillende manier laten beleven hoe krachtig Storytelling kan zijn.

Wat kun je verwachten

De dag zullen we beginnen met een Digital Wake Up, georganiseerd door DPG Media. Na een korte pauze zal er een lezing gegeven worden over de wetenschappelijke kant van Storytelling, hoe je door middel van data kunt bepalen wat de consument beleeft. Met een interactieve sessie kun je dit zelf ervaren. Vervolgens kun je nog korte workshops en lezingen verwachten, die je op verschillende manieren met Storytelling kennis laten maken. Aansluitend is er een mogelijkheid om samen te lunchen en te netwerken.

Partners

De partners die invulling geven aan het programma:

Algemene informatie

Maandag 14 september 2020
onder voorbehoud, in verband met COVID-19 maatregels

Dagprogramma
We zijn nog volop in gesprek over de indeling van het programma. Zodra deze definitief is, zullen we je hierover informeren.

Aanmelden
De mogelijkheid om je aan te melden voor dit evenement volgt, wanneer de datum en het programma definitief is.

Kosten

Het evenement is een partner event. Dat betekent dat alle partners van House of Leisure 1x een gratis deelname ontvangen. Voor introducé’s en collega’s geldt een redelijke toegangsprijs om de onkosten te dekken.

Meer informatie

Wil je meer weten over het evenement, of wil je als partner van House of Leisure een sub-evenement organiseren, neem dan contact met ons op via info@houseofleisure.eu.