Libero Leisure Careers

Wij zijn er voor werknemers en werkgevers die actief zijn of willen worden in de Leisure branche op nationaal en internationale gebied.

Met méér dan 20 jaar ervaring in de Leisure branche weten wij precies wat er speelt in deze sector. Wij zijn de verbinder van vraag en aanbod in de Leisure. Onze professionals staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Libero Leisure Careers is gevestigd op het voormalige KVL-terrein in Oisterwijk. Op deze nieuwe Leisure hotspot van Brabant werken wij samen met diverse partijen die een grote bijdrage leveren in de Leisure wereld. Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie en kennismaking op deze bijzondere locatie in Oisterwijk.

Werving & Selectie

Libero gaat op zoek naar de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek. Op basis van persoonlijke gesprekken, de juiste keuze kunnen maken. We kijken naar de hard skills en soft skills, past de organisatie en de uitdaging bij de kandidaat en andersom? Of het nu gaat om fulltime of parttime banen, schoolverlaters of ervaren professionals, MBO of HBO+ kandidaten, Libero denkt graag mee op het gebied van arbeid.

Juridisch werkgeverschap; uitzenden en detacheren

Libero versterkt uw organisatie met flexibiliteit in uw team. Wij bieden 2 vormen:

Bij uitzenden bent u maximaal flexibel in de inzet van arbeidsuren en beweegt uw inzet mee met de bedrijfsdrukte; voor een kortere of langere periode.

Bij detacheren krijgt de medewerker een contract aangeboden voor een bepaalde periode en met een bepaald aantal uren. Flexibel en toch ook een bepaalde mate van zekerheid voor zowel de medewerker als de opdrachtgever.

Het juridisch werkgeverschap en alles wat hierbij komt kijken is in goede handen van Libero.

Training / Binden & Boeien

De ontwikkeling van onze medewerkers staat hoog in het vaandel bij Libero. Binnen de Libero Academy bieden wij diverse E-Learning trajecten aan die een positieve bijdrage leveren aan jouw ontwikkeling. Dit varieert van EHBO, omgaan met feedback, communicatietraining tot de praktische uitvoering van diverse handelingen. Door middel van blended training, dit is een combinatie van E-learning met een praktijk moment, Micro Learning, aanbieden van kleine stukjes lesstof, en de medewerkers continue toegang te bieden tot een goed gevulde databank EPSS (Electronic Performance Support System) beschikt men altijd over de juiste kennis om optimaal te presteren.

“Libero Leisure Careers: dé carrière weg in de leisure wereld.”

Contact
013-7997013
welcome@liberoleisurecareers.com

Website
www.liberoleisurecareers.com

Adres
Libero Leisure Careers
Almystraat 18
5061 PA Oisterwijk