Exodus Burned

LOF-lening voor VR-experience Exodus Burned

Exodus Burned  is een state of the art VR-game, ontwikkeld door onze partner Pillow’s Willow VR Studios uit Eindhoven. Zij krijgen  een lening van € 395.000 uit het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant (LOF Brabant) om Exodus Burned versneld uit te rollen en op de markt te krijgen.

Met het geld uit het LOF Brabant wordt Exodus Burned nog vóór het eind van het jaar geïnstalleerd in twee zogenaamde “flagstores” in Noord-Brabant. Daar kun je straks het spel spelen, deelnemen aan competities en nieuwe levels en toepassingen testen. Daarnaast worden in de flagstores demo’s gegeven. Maar zo lang hoef je niet te wachten. Deze zomer wordt een mobiele variant van het spel al aangeboden tijdens evenementen en festivals. Kan jij niet wachten om Exodus Burned te spelen of wil je het naar jouw evenement halen? Neem dan contact op met Pillow’s Willow VR Studios via www.exodusburned.com.

Over het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant

Het LOF Brabant verstrekt leningen aan ondernemers met innovatieve plannen gericht op de ontwikkeling van nieuw aanbod in de Brabantse vrijetijdssector, met als doel structureel meer bezoekers van verder weg naar de provincie te trekken, die langer verblijven en meer besteden. Midpoint House of Leisure is mede verantwoordelijk voor de  praktische uitvoering van het fonds. Daarnaast zijn we natuurlijk trots op onze partner Pillow’s Willow VR Studios.

Intro van de game…

Je wordt wakker. Door je virtual reality (VR)-bril zie je dat je jezelf in een ruimteschip bevindt, de Exodus. De controle lijkt te zijn verloren, waardoor het ruimteschip regelrecht op de zon afstevent. Over tien minuten wordt de Exodus vernietigd. Om tijdig te kunnen ontsnappen uit het ruimteschip speel je verschillende korte VR games. Je springt, duikt, kruipt en rent om de mini-games goed te voltooien. Dit doe je samen met of juist tegen andere spelers. Science Fiction? Nee hoor, binnenkort wordt dit met behulp van het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant dus werkelijkheid!