Samenwerking HAS-House of Leisure

Enthousiaste start module Leisure & Branding

Aan de slag met real lifeprojecten tijdens de module Leisure & Branding. 10 tweedejaars studenten van de opleiding Management van de Leefomgeving bij de HAS gaan met 5 bijzondere projecten aan de slag. Hoe creëer je een prettig woon- en leefklimaat en hoe maak je de verbinding met leisure. Een mooie manier om kennis op te doen over hoe de mens zijn leefomgeving gebruikt en waardeert.

De kansenkaart als vertrekpunt

Partner van House of Leisure, Benjamin Nicholson van Dynamic Concepts Consultancy trapte af met een toelichting op de kansenkaart Leisure. Benjamin: “De kansenkaart is een prima vertrekpunt voor de studenten om een indruk te krijgen van het gebied en de kansen die er liggen. Bovendien is het leuk om jonge mensen een manier van denken mee te geven voor de toekomst.”

Docente Marjo Baeten van de HAS: “Studenten vinden het een uitdaging om met deze real lifeprojecten aan de slag te gaan. Het levert straks concrete resultaten op, waar verder mee gegaan kan worden. Ik zag  ook dat ze er enthousiast over zijn. Ze stelden goede vragen en waren heel oplettend.”
Halverwege het traject leggen de studenten hun eerste ideeën voor in het bijzijn van de opdrachtgevers. Zo horen ze meteen van elkaar waar ze mee bezig zijn. Aan het eind volgt een workshop, die verder gaat dan alleen maar het geven van een presentatie.

Studenten en samenwerkingspartners: We wensen jullie een fijn samenwerkingstraject toe en zijn benieuwd naar de resultaten.