Monument in Brabant herbestemmen?

ErfgoedLab Brabant ondersteunt kosteloos eigenaren en initiatiefnemers die op zoek zijn naar een nieuwe functie voor een monument. Hiervoor kan er gebruik gemaakt worden van de ErfgoedLab Brabant Voucher.

Hoe werkt het?

Eigenaren en initiatiefnemers van monumenten kunnen zich op de website melden via het intakeformulier en een voucher aanvragen. Een voucher heeft een waarde van €5.000 en kan in de initiatieffase worden ingezet voor het inhuren van expertise op het gebied van het opzetten van een plan van aanpak, het uitvoeren van verkenningen of het ontwikkelen van een concept voor het een nieuwe bestemming van een monument.

Waarom een voucher?

Het doel van de vouchers is om juist in de aanloopfase betrokken partijen te ondersteunen en op het juiste spoor te zetten.

De samenwerking

ErfgoedLab Brabant is een initiatief van Monumenten Beheer Brabant in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant. Herbestemming gaat om het ontwikkelen van nieuwe functies voor een oud gebouw. Veel van deze functies zijn Leisure gerelateerd en daarom zoeken wij de cross-over met House of Leisure.

Meer informatie?

Wil je meer weten over dit product, kijk dan op de website van ErfgoedLab Brabant.
Voor meer informatie over House of Leisure kun je contact opnemen via info@houseofleisure.eu.