Over Midpoint House of Leisure

Midpoint House of Leisure draagt als economische ontwikkelingsorganisatie bij aan de strategie van Midpoint Brabant Leisure, op zowel economisch, maatschappelijk als landschappelijk gebied. Deze strategie zetten wij om in concrete resultaten.

Ook werken wij aan andere opdrachten verspreid over Brabant en investeren we in het vrijetijdsaanbod met ons eigen Leisure Ontwikkel Fonds. Dat doen wij vanuit het House of Leisure; de plek waar alle partners samenkomen en waar wij onze projecten uitvoeren.

Programma

Co-Recreation

Vanuit ons programma Co-Recreation ontwikkelen en versterken we het leisure-aanbod in Brabant. We werken daarbij aan een sterk ecosysteem in de leisure dat niet alleen gaat om bezoekers, bestedingen, banen en bedden, maar voorál om de verbindende factor van leisure in onze maatschappij.

Lees verder

Programma

Een Gezond Leisureklimaat

Met projecten binnen dit programma zorgen we dat de leisure-sector in de Regio Hart van Brabant tegen een klimaatstootje kan. Hitte, droogte en hoosbuien bijvoorbeeld zijn ongenode gasten waarop we ons moéten voorbereiden. Van mini-camping tot pretpark, we krijgen er mee te maken, hoe dan ook.

Lees verder

Deel deze pagina