Partnerbijeenkomsten House of Leisure Partnerbijeenkomsten House of Leisure Partnerbijeenkomsten House of Leisure

Partnerbijeenkomsten House of Leisure

In november kwamen partners van House of Leisure in groepjes bij elkaar om te praten over het partnerschap. Tijdens deze bijeenkomsten presenteerde Joost Melis de aangescherpte missie en visie van het House of Leisure. Ook gingen partners samen in gesprek over het partnerschap.

Koers en ambitie

We werken samen op aan de versterking en verduurzaming van het leisure-aanbod in Brabant. Ook hebben we aandacht voor een aantrekkelijk leefklimaat.  De House of Leisure Kansenkaart en de inzet van expertteams spelen daarin een grote rol. Start-ups krijgen ondersteuning en goede initiatieven krijgen aandacht op het Leisure Pitchpodium.

Meer weten of onze why, how en what? Check onze House of leisure factsheet.

De kracht van het collectief

Na de presentatie van Joost kwamen kleine groepjes met elkaar in contact. Ze spraken samen vooral over de kracht van het collectief en hoe mooi het is, als je als experts uit verschillende vakgebieden sámen iets oplost of creëert. Je bereikt dan meer dan alleen, én het is ook nog eens veel leuker om als team aan de slag te gaan. Een mooie insteek om samen, als partners 2019 in te gaan!

Ook in december staat er nog een partnerbijeenkomst op de planning. Ben jij partner en wil je erbij zijn? Neem contact op met Chris-Anne.

Fotocredit: @rawpixel via Unsplash

Deel deze pagina