Rondje Klimaat op de Zaak

Voor 10 ondernemers

Rondje Klimaat op de Zaak

Hete zomers, fikse buien en tijden van langdurige droogte komen steeds vaker voor. Ook jij als ondernemer in recreatie & toerisme krijgt ermee te maken. Wil je problemen met extreem weer in de toekomst voorkomen? En kansen pakken die erdoor ontstaan? Kom dan nu in actie!

Speciaal voor recreatie-ondernemers hebben wij dit seizoen 10 plaatsen beschikbaar voor een gratis en vrijblijvend Rondje Klimaat op de Zaak. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in!

Wat gaan we doen?

Rondje Klimaat op de Zaak is een quickscan om te zien waar kleine kansen liggen om je bedrijf klimaatproof te maken. Met twee personen van Een Gezond Leisureklimaat lopen we samen met jou over je bedrijf. Eén Expert van Waterschap Brabantse Delta. Hij weet veel over zakelijke en praktische water- en klimaat-maatregelen. Welke tweede persoon meegaat, hangt af van jouw vraag. Die kan specifiek zijn of juist algemeen. Denk aan:

  • groen
  • water
  • energie
  • afval en hergebruik materiaal (circulariteit)

Bierviltje met tips

Tijdens de rondleiding hoor je wat de kansen zijn voor jouw bedrijf. Daarna krijg je meteen een bierviltje met tips speciaal voor jouw bedrijf. Waarom een bierviltje? Less is more, vinden wij. Een lang rapport laat je liggen. Maar met een paar goeie tips kun je vandaag nog aan de slag. En zo beginnen én eindigen we met een rondje.

Extra duwtje in de rug

Mogelijk kunnen we je zelfs nog een beetje op weg helpen. We hebben daarvoor een klein budget. Of dat kan, hangt af van de situatie. Dat bespreken we graag met je.

Iets voor jou?

Dat ligt eraan. Wij denken van wel:

  • Als je recreatie-ondernemer bent in de regio Hart van Brabant.
  • Als je jouw bedrijf wilt voorbereiden op hitte, hoosbuien en droogte.
  • Als jij echt een starter bent wat betreft duurzaamheid.

Schrijf je nu in!

Wie het eerst komt… Juist. We hebben 10 plekken. Bedoeld voor ondernemers die met deze scan écht verder komen. Ben jij dat? Schrijf je dan snel in!

Rondje Klimaat op de Zaak

Kies thema (1 of meer)
*


We behandelen je gegevens zoals je leest in onze privacyverklaring.