Backing Business

Samen met Backing Business een mooiere wereld maken

Have courage and be kind, is een quote dat mij inspireert om te werken aan een mooiere wereld. Mijn talent zet ik dan ook sterk in om een toegevoegde waarde te hebben voor maatschappelijke relevantie. Ik werk graag samen met een team van gepassioneerde en getalenteerde professionals. Duurzaamheid vind ik daarbij belangrijk. Duurzaam voor milieu en maatschappij, maar ook in samenwerking.

Strategische ondersteuning

Backing Business staat voor ondersteuning in de breedte en diepte van het woord. Ik breng organisaties en projecten graag naar een hoger niveau, door strategisch en operationeel met je mee te denken, en de veranderingen te implementeren.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

House of Leisure is een netwerk van partners die samen de leisure branche duurzaam vooruit helpt. Vaak zijn er mooiere resultaten te bereiken door krachten te bundelen. Oplossingen vind ik graag op een creatieve manier en door buiten de box te kijken. Bij House of Leisure wordt op een innovatieve manier gekeken naar vrijetijdsbesteding, waardoor er verrassende oplossingen ontstaan voor (her)ontwikkeling van vastgoed en (natuur)gebieden. Daar zet ik mijn talenten graag voor in.

“Bij House of Leisure werken we duurzaam samen aan (Be)leefbaarheid.”

Contact
Astrid de Nijs
06 2537 6403
info@backingbusiness.nl

Website
www.backingbusiness.nl

Bezoekadres
Leerfabriek KVL – Ledermagazijn
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk