Bij 's mam in de keuken

Bij ’s mam in de keuken

In 2018 is Brabant dé Europese Regio van de Gastronomie. In de regio Hart van Brabant helpen wij foodondernemers op te vallen in dit gastronomische jaar. Dat doen we met het thema: bij ’s mam in de keuken.

Foodondernemers kunnen het thema bij ’s mam in de keuken gebruiken om zichzelf te laten zien! Vele boeren/horeca-ondernemers/boerderijwinkels/recreatiebedrijven met keuken hebben al een initiatief bedacht rondom dit thema. En soms haken zij aan met een bestaand initiatief dat goed bij dit thema past. Bijvoorbeeld een etentje waarbij je achterom mag komen en je schoenen uittrekt bij de deur. Of een fietstocht langs boerderijen, net als vruuger, meej ’s mam. Of als boerderijwinkel recepten van ’s mam meegeven bij de boodschappen.

Hulp voor foodondernemers

Vanuit het projectteam bij ’s mam in de keuken, krijgen foodondernemers hulp bij hun initiatief om verder te komen en op te vallen. Van hulp bij tekst en marketing tot het organiseren van brainstormsessies, verbinding leggen met andere ondernemers óf praktische inzet van bijvoorbeeld studenten. Zo proberen we elk goed initiatief verder te helpen.

De vrijheid voor jouw eigen initiatief binnen het thema is groot. Eigenlijk is alles mogelijk, zo lang het gevoel van ‘s mam uit je idee knalt. Foodondernemers kunnen zich nog steeds aanmelden!

Meedoen? Check de spelregels van bij ’s mam in de keuken!
Inspiratie nodig? Bekijk de ideeën van anderen.

Waarom doen we dit?

In Hart van Brabant zijn vele boeren, chef-koks en andere foodondernemers elke dag bezig het lekkerste van Brabant op de kaart te zetten. Al voor de zon op komt rollen zij het deeg, plukken zij tomaten, of maken zij liefdevol het ontbijt van hun gasten. Ondernemers zoals jullie. Jullie zijn de mensen die dag in dag uit laten zien hoe smakelijk onze regio is. En daar zijn we jullie dankbaar voor.

Daarom willen we in 2018 iets voor júllie betekenen. Dat doen we door jullie een podium te bieden met een thema, een verhaal. Zodat jullie je bedrijf of food-evenement op de kaart kunnen zetten en dat we met z’n allen veel gasten mogen verwelkomen in ons Hart van Brabant zodat heel Nederland en zelfs buitenlandse gasten zien dat lekker eten bij onze regio hoort. Daar helpen we je graag bij, op een praktische manier. Met hulp bij tekst, marketing, samenwerking, brainstorms of inzet van studenten.

Samenwerkende partners

In dit project werkt House of Leisure samen met de Regio Hart van Brabant, met de provincie Noord-Brabant en de marketingorganisatie van de provincie: VisitBrabant. Het overkoepelende thema voor heel Brabant is: Brabant Celebrates Food.

Jaar

2018

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Nicole van Hoof.