Brabant C

Brabant C

Brabant C is een investeringsfonds voor cultuur dat meer kunst en cultuur van nationaal en internationaal niveau in Brabant stimuleert.

We stimuleren projecten die verbonden zijn met het Brabantse cultuursysteem. Want dat is belangrijk. Voor alle Brabanders die in de eigen provincie van topcultuur kunnen genieten. Voor de vrijetijdseconomie die meer bezoekers kan verwelkomen. Voor bedrijven die het vestigingsklimaat zien verbeteren. Voor de cultuursector die kansen krijgt zich naar een volgend niveau te ontwikkelen. Voor creatieve talenten die hierdoor graag in Brabant wonen en werken.

Internationaal en business development

Uniek aan Brabant C is de pro-actieve houding van het fonds: wij scouten de unieke projecten die helpen onze doelstellingen te realiseren en ondersteunen initiatiefnemers bij het ontwikkelen van een passend businessmodel en het in kaart brengen van verdienkansen.

Het opbouwen van een sterk netwerk waar kennis gedeeld wordt en partnerships vorm krijgen zijn daarbij belangrijk.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

Het programma van het Midpoint House of Leisure biedt voor Brabant C interessante aanknopingspunten. De culturele sector en het vrijetijdsaanbod in Brabant zijn belangrijke motoren voor de leisure-industrie en de internationale aantrekkingskracht voor bedrijven en toerisme.

Door partner te worden van het Midpoint House of Leisure blijven ook wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en relevante spelers in de leisure. Ook kunnen we onze netwerken actief aan elkaar koppelen en elkaar zo versterken.

“Als partner blijven we op de hoogte van relevante spelers in de leisure!”

Fotocredits: Ruud Balk

Contact
Anke van den Broeck
Netwerk- & communicatie coördinator
013 5708 482
06 1928 7099
avandenbroeck@brabantc.nl

Website
www.brabantc.nl

Adres
Spoorlaan 21 i-k
5038 CB Tilburg