Breda University of Applied Sciences

Discover your world @Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences is specialist op het gebied van onderwijs en kennisontwikkeling binnen de domeinen Leisure & Events, Tourism, Hotel, Facility, Media, Games, Built Environment en Logistics.

Specifiek binnen het domein Leisure & Events kunnen studenten een hbo-bachelor programma volgen en zich specialiseren in Attractions & Theme Parks Management, Event Management, Cultural Venue Management, Social Innovation en de brede leisure sector. Daarnaast biedt Breda University of Applied Sciences als enige hbo-instelling in Nederland academische opleidingen aan, de bachelor of Science Leisure Studies en (pre-)master of Science Leisure & Tourism Studies, en kan een hbo-master Imagineering gevolgd worden.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

Breda University of Applied Sciences hecht veel waarde aan samenwerking en kennisdeling met het werkveld. House of Leisure biedt een platform waar de Brabantse vrijetijdsindustrie samenkomt, netwerkt, werkt en ontwikkelt. Breda University of Applied Sciences levert graag een actieve bijdrage aan deze broedplaats.

“Het is bijzonder waardevol om in een continue dialoog met de sector en beleidsmakers samen te (onder)zoeken, ondernemen & innoveren. Op die manier blijven we in staat om nu en in de toekomst precies die professionals op te leiden, die de vrijetijdssector van Brabant en ver daarbuiten duurzaam versterken”

Peter van der Aalst, opleidingsmanager Leisure & Events

Contact
Peter van der Aalst
Opleidingsmanager
Leisure & Events
06 2786 1300
aalst.p@buas.nl

Website
www.buas.nl

Adres
Mgr. Hopmansstraat 2
4817 JS Breda