Vakantie, vermaak en ontspanning; wij strooien er graag onze ideeën overheen. Geen hocus pocus, maar een goed doordacht concept waarin jouw klant centraal staat en waarmee je verhaal overkomt. Wij noemen dat onze Cerieuze magie.

(Re)create pleisure

Of het nu gaat over een camping, horecagelegenheid, zwembad, recreatiepark, festival, hotel of pretpark; mensen willen verwend en vermaakt worden, iets extra’s krijgen.

De juiste beleving draagt bij aan een onvergetelijke herinnering.

Onze specialisatie

Wat heb je nodig? Dat is de belangrijkste vraag. We ontwikkelen je character, of werken je bestaande character verder uit. In 2D voor bijvoorbeeld signing en drukwerk en misschien 3D voor bijvoorbeeld Virtual Reality, Augmented Reality of een (teken)film. Je kunt je character zelfs laten optreden in een door ons ontwikkelde game die zich afspeelt op jouw park!

Tegelijkertijd zetten we het verhaal neer, storytelling, de ruggengraat van alles. Overal inzetbaar, van marketing tot kidsclub. Met een bijpassend logo en huisstijl. Branding, doorgevoerd in alle middelen en uitingen.

De inrichting en styling van de ruimte; wat willen mensen beleven? Altijd met het verhaal als uitgangspunt. Met eenvoudige ingrepen kun je trouwens de beleving al gigantisch verbeteren. Ook zonder een ingrijpende verbouwing.

Verder? Een heldere plattegrond. Eventueel interactief. Een magazine, advertenties, materiaal voor het animatieteam. Wat dacht je van Streetcharacters, (looppakken) en promotiekleding. Alles voor je restaurant zoals kidsmenuboxen met een verrassing, (ijs-)bekers, knuffels en placemats met een spelletje. Je merchandise toveren we om in jouw stijl; uiteraard met je character: schrijfsetjes, rugzakken, tassen, petjes, strandballen, spelletjes en nog veel meer.

We helpen je om je doelgroep te vinden en te verleiden met online- en offline marketing, een sprekende website en met gebruik van de juiste social media kanalen. Die we trouwens ook voor je kunnen beheren en bijhouden.

Wat is goed? Wat kan er beter? Wij zien onszelf liever als partner dan als leverancier. We denken mee en komen met ideeën. Niet alleen voor nieuwe projecten maar zeker ook voor bestaande.

Waarom ben je partner van House of Leisure?

Na jaren van creatie voor allerlei verschillende sectoren is uit alles gebleken dat onze favoriet de leisure is. De klant van onze klant heeft plezier, is positief, energiek en wil iets beleven. Net als wij. Dus dat komt mooi uit.

Alles is beleving en beleving is alles

Contact
rob@cerieus.nl
06 1466 0320

Website
www.cerieus.nl

Adres
Kapel, Heilig Hart Kerk
Ploegstraat 3
5615 HA Eindhoven