De Persgroep

De Persgroep is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio.

Ons bekendste merk in de regio is Brabants Dagblad. Dit nieuwsmerk staat met beide benen midden in de samenleving. Daarom berichten wij over dat wat speelt ‘om de hoek’. Regionaal, onafhankelijk en waarheidsgetrouw. Met name om inwoners inzicht te geven, te betrekken en verbinden.

Onze specialisatie

Naast Brabants Dagblad omvat het diverse portfolio van de Persgroep: AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, Tubantia, De Gelderlander, BN DeStem, de Stentor, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, ruim 200 huis-aan-huiskranten waaronder Stadsnieuws,  deOndernemer, Nationalevacaturebank.nl, Intermediair.nl, Tweakers.nl, Harware.info, Carsom.nl, Autotrack.nl, Sportnieuws.nl, Makers Channel, IndeBuurt en Qmusic.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

De Persgroep is sterk in het verbinden van mensen en netwerken. Het oplossen van complexe off- en online communicatie uitdagingen. Het partnerschip met het House of Leisure biedt De Persgroep een mooi platform om in contact te komen met andere partijen. Dit met maar een doel: elkaar versterken!

“We willen elkaar versterken!”

Contact
advertising.sales@persgroep.nl
088 013 9985

Website
www.persgroep.nl

Adres
Lange Nieuwstraat 172
5041 DJ Tilburg

De Persgroep