De Bevlogen Reclamemakers van DOCK14 geven bedrijven en (non-profit) organisaties de juiste lading. DOCK14 werkt vanuit de inspirerende Leerfabriek KVL in Oisterwijk, ooit de grootste lederfabriek van Europa. Boven het voormalige Laadperron zetten zij creatieve concepten en strategische campagnes op de rails, zowel online als offline en als het moet in sneltreinvaart.

Met 25 jaar kennis en ervaring kennen de bevlogen reclamemakers het klappen van de zweep. DOCK14 werkt voor flink wat bekende merken, maar met dezelfde passie voor startups en non-profit organisaties. De creatieve strategen designen, creëren, activeren en werken nauw samen met first class leveranciers en specialisten. De Oisterwijkse Leerfabriek KVL is niet voor niets Ambachtsplaats voor CreativiTIJD.

Waarom ben je partner van House of Leisure?

DOCK14 is al sinds 1996 gevestigd in Oisterwijk, Parel in ’t Groen. Oisterwijk ademt sfeer en beleving uit en dat heeft ons altijd geïnspireerd in ons werk. Met House of Leisure als naaste buurman, is het nu een ware uitdaging om nauw samen te werken. We zitten immers boordevol goede ideeën en creatieve oplossingen! Koffie?

“DOCK14 geeft merken de juiste lading, volg ons spoor!”

Contact
Rob Mallens
rob@dock-14.nl
013 – 522 04 00

Website
www.dock-14.nl

Adres
Leerfabriek KVL
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk