FDG management

Theater | Ticketing | Media | Leisure | Live-entertainment

Met 360 graden commerciële- en organisatorische ervaring in Podiumkunsten, Ticketing en Live-entertainment biedt FDG venues en producenten advies, verbindt partijen en initieert succesvolle samenwerkingen.

Fred de Graaf is sinds 1996 actief in de live-entertainmentwereld met als specialisatie Theater en Ticketing. Binnen deze branches is Fred op senior management niveau actief geweest als business developer, business unit manager, head of sales, uitvoerend producent en commercieel directeur. Bijzondere projecten waar hij sturing aan heeft gegeven zijn de oprichting van Stichting Nationale Musical Tour (samenwerkingsverband 30 theaters en producent) en de internationale projectleiding inzake implementatie van een nieuw kaartverkoopsysteem voor eredivisie clubs.

Op dit moment is Fred als secretaris van bestuur betrokken bij Stichting Digitaal Informatieplatform Podiumkunsten en een samenwerkingsverband van drie brancheverenigingen (Vereniging Vrije Theater Producenten, Vereniging Schouwburg en Concertzaal Directies, Nederlandse Associatie Podium Kunsten).

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

FDG is partner van House of Leisure om ervaring en -internationale- netwerk in te kunnen zetten voor de ontwikkelingen in de eigen regio.

“360- graden specialist in live-entertainment”

Contact
FDG Management
06 1243 6139
fred@fdgmanagement.nl