Gemeente Oisterwijk

Oisterwijk, de Parel in ’t groen. Leisure is hier geen bijzaak!

De gemeente Oisterwijk wordt de ‘Parel in ’t groen’ genoemd. Je vindt hier prachtige bossen en maar liefst 80 vennen. Maar ook voor gezelligheid moet je in Oisterwijk zijn! Met ruim 6.000 terrasstoelen zou je het misschien het grootste terras van Nederland kunnen noemen. Oisterwijk is erg sfeervol met haar monumentale uitstraling. Maar ook als winkelstad heeft het iets bijzonders te bieden met haar vele exclusieve shops. Tot slot is er op het KVL terrein de voormalige leerfabriek. In deze stoere en industriële setting zijn innovatieve, creatieve ambachtelijke ondernemers en organisaties gevestigd, waaronder Midpoint House of Leisure!

Recreatie en toerisme zijn dus erg belangrijk voor de lokale Oisterwijkse economie. Maar ook duurzaamheid staat hier hoog op de agenda. Er moet een goede balans zijn tussen de bescherming van de natuur en toegankelijkheid van de recreatie.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

Ons groene, toeristische profiel en onze ambities sluiten perfect aan bij de ambities van House of Leisure, om de leisure industrie te versterken en te zorgen dat de leisure industrie groeit, vernieuwt en tegen een klimaatstootje kan.

“Oisterwijk biedt de unieke combinatie van een groene omgeving en een bruisend historisch centrum. Een gemeente die niet stil staat maar wel zuinig blijft op alles wat haar zo mooi maakt”

Contact
Mathilde Mollenhorst
013 529 1311
Mathilde.Mollenhorst@oisterwijk.nl

Website
www.oisterwijk.nl

Adres
De Lind 44
5061 HX Oisterwijk