Centrum voor de Kunsten

h19 Centrum voor de Kunsten

Bij h19 staat de deur altijd open. h19 werkt met mensen die jou inspireren en (ongevraagd) adviseren. Goed voor een serieus gesprek, een knallende ruzie en een idioot dansje in de kroeg. h19 gelooft in de kracht van verrassing en inspiratie. Daar waar je blij vandaan komt met een hoofd vol ideeën en een hart vol dromen. Overtuigd dat jullie samen de wereld een stukje mooier maken.

Een unieke kijk, een waterval van ideeën, een onorthodoxe insteek en verrassende perspectieven. Daarom zet je kunst en cultuur in om tot nieuwe vormen te komen.

Licht
Met een twinkeling in de ogen zorgt h19 voor fijne verrassingen. Juist dat wat je net even niet verwacht. Met een frisse blik en een wervelende energie.

Lef
Wij geloven in buiten de lijntjes kleuren bij h19. Graag zelfs! Zo ontdek je de vrijheid om te experimenteren en kom je tot oplossingen die je niet had durven dromen.

Energiek
Door tegenpolen te verbinden ontstaat wrijving en dat knettert zo lekker.

We staan voor ontmoetingen vol verbeelding, inspiratie en energie. h19 heeft een netwerk van cultuuraanjagers en -coaches, community artists, kunstenaars in de samenleving, docenten en social designers. Door hun eigenzinnige blik kunnen zij waarde toevoegen op het vlak van publieke beeldvorming, fysieke leefbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en sociale cohesie. Inspiratie, educatie, workshops, sparsessies en conceptontwikkeling. Met inzet van kunstenaars komen nieuwe verbindingen tot stand in de samenleving en krijg je een andere kijk op de werkelijkheid. Uitvoerend, adviserend, inspirerend. Kunstenaars zijn inspirators, netwerkers en werken vanuit gelijkwaardigheid in co-creatie aan allerlei thema’s zoals sociale veerkracht, culturele dynamiek en leefbaarheid.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

Trots en blij zijn we. Want h19 gelooft in de creatieve kracht van de kunstenaar. Dat kunst een verschil maakt. In hoe je naar iets kijkt en wat iets kan worden. Daarom gelooft h19 in Midpoint House of Leisure, want samen bouwen we mee vanuit een eigen-wijze kijk en daarom zijn we trots om partner te zijn.

‘Weet ons te vinden, wij denken graag mee.‘

Contact
0162 422 025
berichtons@h19.nl

Website
www.h19.nl

Adres
Heuvel 19
4901 KB  Oosterhout