Hogeschool & Expertisecentrum

HAS Hogeschool

HAS Hogeschool is een tophogeschool en dynamisch expertisecentrum in de sector agro, food en leefomgeving met twee vestigingen: in Den Bosch en Venlo.

We richten ons niet alleen op het opleiden van jonge mensen en professionals die hun kennis en ervaring willen vergroten, maar ook op het samenwerken met voorlopers uit een sector die ertoe doet. Dit vormt de basis voor ons unieke HAS-concept waarin studenten en professionals samen continu werken aan innovatieve praktijkgerichte oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen.

Agro, food en leefomgeving

De instelling heeft 3700 voltijdstudenten aan meerdere opleidingen op het gebied van agro, food, en leefomgeving. Daarnaast volgen 6400 cursisten verschillende bedrijfsopleidingen en is de instelling actief op het gebied van onderzoek en advies. HAS Hogeschool is een middelgrote hogeschool, waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat. Kernwaarden zijn: betrokkenheid, innovatie, resultaatgericht, internationalisering en ondernemerschap. Er zijn 500 medewerkers werkzaam.

 

Contact
088 890 3600
has@has.nl

Website
www.has.nl

Adres
Vestiging Den Bosch
Onderwijsboulevard 221
5223 DE ‘s-Hertogenbosch

HAS Hogeschool