Helicon Opleidingen MBO

MBO-opleiding Stad en mens

Helicon MBO Tilburg

Helicon MBO Tilburg leidt studenten op voor de banen van morgen op het gebied van Vrije tijd, Water en energie, Stad en wijk, Biobased economie en Lifestyle.

Denk aan duurzaam organiseren, leefbaarheid in de stad, gezonde voeding en alternatieve energie. Bijzonder aan de manier van werken is dat studenten zelf veel te zeggen hebben over hun eigen opleiding. Zo bedenken ze zelf hun stageopdrachten. Ook worden projecten altijd in opdracht van bedrijven uitgevoerd, waardoor studenten meteen de kans krijgen te netwerken en geprikkeld worden net even dat stapje extra te zetten.

Helicon Opleidingen

Helicon Opleidingen: eigentijds groen onderwijs, veelzijdige opleidingen. Met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Onze scholen voor vmbo en mbo staan in Noord-Brabant en Gelderland. Cursussen en opleidingen voor bedrijven bieden we ook op locatie aan. Kijk voor meer informatie op helicon.nl

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

Het partnerschap met House of Leisure sluit hierbij aan. We leiden studenten op die de werknemer van de toekomst worden, in allerlei sectoren; praktijkgericht, bewust van eigen vaardigheden en ondernemend.

‘Leren met LEF, dat is wat de leerlingen van Helicon MBO Tilburg doen. Dagelijks zijn ze bezig met de (duurzame) thema‚Äôs van de toekomst. Helicon MBO Tilburg biedt een uitstekende opstap naar het hbo, maar bereidt studenten ook voor op de arbeidsmarkt door middel van stages en door intensief contact met het bedrijfsleven.’

Leonie Heijkants-directeur MBO Tilburg.

Contact
Spoorlaan 21-J
5038 CB Tilburg
info.mt@helicon.nl

Website
www.helicon.nl

Helicon Opleidingen logo