IVN

Natuureducatie, Communicatie, Natuurrecreatie & Landschapsbeleving

IVN

IVN is een maatschappelijke organisatie met een stevig verankerd netwerk op landelijk, provinciaal en lokaal niveau. We laten jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is!

Dit doen we nooit alleen. We werken in onze programma’s nauw samen met onze vele vrijwilligers, groene collega-organisaties en overheden. En slaan een brug naar andere sectoren zoals onderwijs, recreatie, zorg en gezondheid.

We werken vanuit onze bevlogenheid, onze passie voor het verbinden van mens en natuur. Hiermee inspireren we mensen, we hebben de kennis, maar ook weten we mensen iets te laten beleven. We bieden verwondering en liefde voor de natuur, inzicht in hoe de natuur werkt en geven altijd de mogelijkheid om zelf ook mee te doen en in actie te komen.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

Het betrekken van mensen bij de natuur doen wij binnen vier thema’s, waaronder het thema ‘Natuur en recreatie’. Met producten zoals Gastheer van het Landschap, betrekken wij ondernemers bij het gebied waarin zij opereren.

Als partner denken wij met onze producten een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de strategie van Midpoint Brabant Leisure, op zowel economisch, maatschappelijk als landschappelijk gebied. Graag trekken we met de partners hierin op, ook in ontwikkeling van nieuwe producten en projecten.

“Bij IVN laten we jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is!”

Contact
Jeffrey Raymakers
088 500 3110

Website
www.ivn.nl/brabant

Adres
Spoorlaan 343C
5038 CH Tilburg

IVN