Een goed opgezet verhaal en solide concept is de noodzakelijke basis om je gasten echt te betrekken en te blijven verwonderen. Dit wordt ondersteund door de architectuur, het decor, techniek, video en audio en speciale effecten. Samen creëren ze een complete ervaring.

Wereldwijd, realiseren wij al meer dan 25 jaar spectaculaire projecten voor themaparken, fec’s, musea, tentoonstellingen en toeristische attracties. Ons unieke aanbod van ontwerp en productie onderscheidt ons in de vrije-tijd branche. Het directe contact tussen onze ontwerp- en productieafdeling zorgt voor een efficiënte samenwerking en een eindresultaat van uitzonderlijke kwaliteit.

Creëren van “experiences”

Onze core specialiteit is het creëren van “experiences”, zoals dark rides, walkthroughs en “storytelling” experiences zoals bijvoorbeeld de Bazyliszek dark ride in Legendia, de Mon Beaujolais wijn experience in Hameau Duboeuf en dichter bij huis, de Young Rembrandt experience in Leiden. Daarnaast hebben wij hoog gethematiseerde projecten gerealiseerd voor de Efteling, Walibi Belgium, Europa Park, Futuroscope & Disneyland Paris.

Waarom ben je partner van House of Leisure?

We zijn partner van House of Leisure voor het vergroten van ons netwerk, ondersteuning te ontvangen én te bieden op het gebied van innovatie in de leisure sector en op de hoogte te blijven van relevante leisure ontwikkelen in de regio Brabant.

“Met onze specialiteit in het creëren van experiences denken wij onze bijdrage te kunnen leveren aan verdere professionalisering van de leisure industrie.”

Jan Maarten, CEO

contact
Jan Maarten de Raad
071 4026 747
request@joravision.com

website
joravision.com

Adres
Jora Vision Europe B.V.
De Maessloot 2b
2231 PX Rijnsburg