Kinetic Creative

Kinetic Creative begeleid en adviseert klanten op het gebied van concept ontwikkeling, ontwerp, productie en project coördinatie.

Ons doel is het ontwikkelen van complete speel en recreatie concepten die uniek zijn in hun locatie en zowel fysieke als emotionele elementen samenbrengen. We verlangen ernaar om bij ieder project een alledaagse locatie te transformeren in een bestemming die mensen graag bezoeken en naar terugkeren.

Specialisatie Kinetic Creative

De omvang van ons werk is concept ontwikkeling, concept ontwerp en schematische ontwerp ontwikkeling. Van 3D visualisatie en animatie, tot verhaal ontwikkeling, illustratie, karakter en grafisch ontwerp. Tijdens het gehele proces verzekeren we de hoofd visie van een project en monitoren we de ontwikkelingen. Vanaf het eerste idee tot de openingsdag, samen met onze klant, zorgen we ervoor dat alle goede ideeën aan boord blijven.

Kinetic Creative werkt samen met bewezen product partners in de levering van onderscheidend werk, partners welke het ambitieniveau van het nieuwe ontwerp onderstrepen en steunen in een samenwerking.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

Wij zijn gehuisvest in het House of Leisure te Oisterwijk. House of Leisure maakt het mogelijk om partners, ondernemers, onderwijs- en overheidsinstellingen met vrijetijdsbedrijven in Noordwest- Europa te verbinden. House of Leisure helpt Kinetic Creative om binnen haar regio te groeien en deel uit te maken van de supply chain van de Noordwest-Europese vrijetijdsindustrie.

“The boundaries of design are the same as the problem of perception.”

Dankzij een nauw contact met product leveranciers is het mogelijk om steeds te vernieuwen. Wat we bedenken moet uniek zijn, dit door steeds te blijven innoveren in wat we leveren.

Contact
06 8185 5409
office@kineticcreative.nl

Website
www.kineticcreative.nl/

Adres
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk