MSL | strategisch communicatieadvies en reputatiemanagement.

Organisaties die een oprecht duurzame verbinding weten te leggen met hun stakeholders zijn succesvol. Zij realiseren meer draagvlak, binden gemotiveerde en productieve mensen aan zich en zijn zakelijk slagvaardiger. MSL helpt organisaties die duurzame verbinding te bouwen en te onderhouden. Daarbij draait het om wederzijds vertrouwen. Die is weer afhankelijk van de reputatie van uw organisatie: de manier waarop ‘de buitenwereld’ u constant evalueert en waardeert.

Influence. Impact.

Als een mooie, bloeiende plant vergt een goede reputatie constant aandacht, zorg en onderhoud. Dat vraagt een open blik naar de interne en externe stakeholders en een juiste waardering van hun gevoelens, vragen, wensen en behoeften. In goede -en minder- goede tijden. MSL is daarbij uw anker. We zetten alle benodigde communicatiedisciplines in en zorgen altijd voor een waarachtig, doorleefd en aansprekend verhaal. Onze mondiale slogan is niet voor niets: Influence. Impact. Ten diepste is dat onze drijfveer.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

“Als strategisch adviesbureau dat deels in Noord-Brabant is geworteld, voelen wij ons al 25 jaar verbonden met het welzijn en welbevinden binnen onze mooie provincie. Ons mondiale netwerk biedt ondernemers de mogelijkheid om zich internationaal te presenteren en het onderscheidend vermogen van Noord-Brabant te presenteren. Daarnaast zijn wij betrokken, maar onafhankelijke adviseurs die denken vanuit de principes van invloed en zeggingskracht. Dat stelt onze klanten in staat een verschil te maken. House of Leisure beschouwen we als een scharnier in de positionering en profilering van vrijetijdsprovincie Noord-Brabant.”

MSL. Influence. Impact

“It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it. If you think about that, you’ll do things differently!”

Contact
Erik Martens, Managing Director
erik.martens@mslgroup.com
020 3055 900
06 2479 2837

Website
www.mslgroup.nl

Bezoekadres Amsterdam
Joop Geesinkweg 209
1114 AB Amsterdam

Bezoekadres Breda
Baronielaan 18
4818 PA Breda