Qanvas

Bijzondere belevingen: cultuur & evenementen

Qanvas

Sinds 2012 ontwikkelt Qanvas bijzondere belevingen die passen binnen verschillende culturele disciplines. We geven onze eigen draai aan muziek- of kunstconcepten en verbinden de juiste partners.

Qanvas werkt voornamelijk aan haar eigen projecten zoals Aus Berlin, Sofa Sessies en Brabantse Bosconcerten. Op de achtergrond werkt ons team op dit moment hard aan een surrealistisch doolhof dat in 2019 open zal gaan. Dit doolhof is een blijvende kunstattractie die een unieke crossover maakt tussen cultuur en leisure.

“Eigenlijk alles wat met een evenement te maken heeft.”

Naast deze projecten zijn we soms ook achter de schermen te vinden van opdrachtgevers. We bieden met ons brede team ondersteuning en advies op productie, programmering, publiekscatering, marketing en funding. Eigenlijk alles wat met een evenement te maken heeft. Enkele opdrachtgevers waar we in het verleden voor werkten zijn: Rabobank, ASN Bank, Gemeente Tilburg, Gemeente Eindhoven, Fontys, Extrema Outdoor en Wish Outdoor.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

House of Leisure heeft veel inspirerende personen om zich heen verzameld. Daar willen wij graag onderdeel van zijn! Het is een interessante en daadkrachtige club die het verschil kan maken. Evenementen en cultuur zijn in onze ogen een belangrijke aanjager van de leisure-industrie en kunnen de huidige markt verbreden.

“House of Leisure heeft inspirerende personen om zich heen verzameld. Daar willen wij graag onderdeel van zijn!”

Contact
Joep van Gorp
joep@qanvas.nl

Website
www.qanvas.nl

Adres
Burgemeester Brokxlaan 8-84
5041 SB Tilburg

Qanvas