Concept- & Kwartiermakers

Urban Breezz

Urban Breezz ziet deuren waar anderen tegen muren oplopen. Als het vervallen erfgoed, het leegstaande gebouw of de verlaten plek een steen aan het been is, ziet Urban Breezz kansen.

Omdenken in plaats van snelle winst

Om uitdagende projecten als het herbestemmen van erfgoed of plekken waar niemand meer wat in ziet tot een goed einde te brengen, is ‘omdenken’ nodig. Denken in kansen in plaats van problemen, in lange termijn boven de snelle winst. Urban Breezz is altijd op zoek naar de kracht van de plek, de verhalen erachter en de juiste mix van functies.

Verleiden, verbinden en veranderen

Wij houden ons bezig met conceptontwikkeling door als kwartiermakers ‘placemaking’ te creëren. Het begint met een verhaal dat verleidt, verbindt en resulteert in een plek waar je niet meer weg wilt. Door onze jarenlange ervaring boeken we in korte tijd resultaat, zijn we gewend doortastend op te treden, weten verborgen verdienmodellen te traceren en pakken de exploitatie voortvarend op. Urban Breezz ziet kansen en oplossingen; in de tijdelijkheid én in de eindsituatie.

De plek waar House of Leisure gevestigd is, Leerfabriek KVL, is door ons vanuit de leegstand herontwikkeld tot een succesvolle plek, waar werken, recreëren en wonen op een indrukwekkende manier elkaar versterken.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

In veel projecten is de exploitatiefase de lastigste, zo ook bij Leisure. Het duurt tussen de 3 tot 5 jaar om ‘break even’ te draaien. Door onze ervaring maken wij hier het verschil, ook in Leisure.

Wij richten ons op het creëren van de leefbare stad, waarbij recreëren een belangrijk onderdeel is. Met de partners van House of Leisure, nabij aanwezig, op de 2e verdieping van Leerfabriek KVL, kunnen we een grote bijdrage leveren binnen samenwerkingen.

“Werken, recreëren en wonen versterken elkaar op een indrukwekkende manier!”

Contact
Ben ten Hove
06 5514 7442
office@urbanbreezz.com

Website
http://urbanbreezz.com/

Adres
Leerfabriek KVL – Ledermagazijn
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

Urban Breezz