Stedenbouwkundig & landschappelijk ontwerp en advies

Urban Jazz

Urban Jazz is gespecialiseerd in conceptontwikkeling, ontwerp, advies en projectbegeleiding op het gebied van stedenbouw, inrichting van de buitenruimte en landschapsarchitectuur.

Wij ontwerpen nieuwe leefomgevingen waarin met plezier wordt gewoond, gerecreëerd en gewerkt.

Swingende plannen

We staan voor swingende plannen, passend binnen de kaders die door onze opdrachtgevers worden gegeven, maar zijn brutaal genoeg om af te wijken van de standaard, met daarbij het belang van de eindgebruiker voorop gesteld. Wij ondersteunen in alle stappen: van conceptontwikkeling tot ontwerp en bestemmingsplan.

Urban Jazz staat voor kwaliteit en maatwerk, maar ook voor vernieuwing en verrassing, met daarbij het belang van de eindgebruiker vooropgesteld. Wij staan voor een creatieve en oplossingsgerichte houding.

Waarom ben je partner van House of Leisure?

Urban Jazz is partner van House of Leisure omdat de ruimtelijke en functionele kwaliteit van een ontwikkeling een belangrijke rol speelt bij de succesvolle realisatie ervan. Dit geldt in het algemeen zo, maar in het bijzonder voor leisure-initiatieven, aangezien beleving, interactie en een goede bereikbaarheid daar een belangrijk onderdeel in vormen.

“Samen met andere gespecialiseerde partners van House of Leisure werkt Urban Jazz met veel passie aan diverse leisure-projecten die de provincie aantrekkelijker maken.”

contact
Jan-Hein
06  1275 0232
jan-hein@urbanjazz.nl

Sander
06 3461 1778
sander@urbanjazz.nl

website
www.urbanjazz.nl

Adres
Urban Jazz
Leerfabriek KVL
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk

Urban Jazz