Van den Berk Boomkwekerijen

Bomen, struiken & rododendrons

Van den Berk Boomkwekerijen

Van den Berk Boomkwekerijen is gespecialiseerd in medium tot zeer grote maten bomen, struiken en rododendrons.

Met ongeveer 500 hectare en een assortiment van meer dan 1600 boomsoorten en cultivars, behoren we tot één van de grootste kwekerijen van Europa.

Groene beleving

We zijn sinds jaar en dag leverancier van een ‘goed gevoel’ want wij hebben bomen en struiken om voor elke laan, plein of thema de juiste sfeer te creëren. Bomen kunnen hoofdroutes markeren, besloten ruimtes creëren, schaduw brengen, iets verbergen of er juist de blik naar toe trekken, het thema van een attractie onderstrepen of er een ‘fun’ factor aan toevoegen.

Op de juiste manier toegepast kunnen bomen en struiken een enorme bijdrage aan de beleving van een park leveren. Er zijn bomen voor droge zandgronden tot wetlands en van 1 tot 15 meter hoog. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze assortimentsdeskundigen adviseren graag bij de vormgeving van uw ideeën.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

Van den Berk Boomkwekerijen is partner van House of Leisure, omdat ons product heel goed bij de recreatieve sector past. We geloven in het bundelen van krachten omdat je door kennis te delen mooiere en betere projecten kunt realiseren.

“Bomen en struiken leveren een enorme bijdrage aan de beleving van een park! “

Contact
0413 480 480
info@vdberk.nl

Website
www.vdberk.nl

Adres
Donderdonk 4
5492 VJ Sint-Oedenrode

Van den Berk Boomkwekerijen