Adviseur marketing, communicatie & sales

Van Lievenoogen marketing- en projectbureau

Van Lievenoogen marketing- en projectbureau is het bedrijf van Joyce van Lievenoogen; specialist in marketing & sales.

Met mijn jarenlange leisure-ervaring stel ik de gewenste strategie op of wijzig deze aan de hand van de te behalen KPI’s en voer de strategie uit. Als generalist ben ik inzetbaar van strategie, planning tot coördinatie en uitvoer van het plan. Tijdens het proces aan de hand van de resultaten, kunnen we prestaties beoordelen en indien nodig tijdig met elkaar aanpassen of bijsturen.

Ik help bijvoorbeeld theatermakers met marketing en sales voor festivalconcepten, concertproductie of andere leisure-producten. Daarnaast denk ik mee met het (her)positioneren van je venue én versterk ik teams als extern commercieel adviseur.

Recente opdrachtgevers

Recente opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld House of Leisure, ALDA events, Scapino Ballet Rotterdam, Theater Amsterdam (ANNE), Rick Engelkes Producties, Theaterfestival Boulevard, Festival Circolo, Senf Theaterpartners, il Luster, Van Lambaart Entertainment, Albert Verlinde Entertainment, Parktheater Eindhoven, Mojo Concerts BV, Het Speelhuis.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

Bij het House of Leisure vallen voor mij kennis, kunde en betrokkenheid op zijn plaats. Als business incubator kom ik daar in aanraking met interessante initiatieven waaraan ik mijn commerciële steen als Brabantse partner kan bijdragen.

“Bij het House of Leisure vallen voor mij kennis, kunde en betrokkenheid op zijn plaats!”

Contact
Joyce van Lievenoogen
+31 (0) 628 249 846

Website
https://tinyurl.com/y9sxejaj

Adres
Westwal 59
‘s-Hertogenbosch

Van Lievenoogen