VisitBrabant

Marketingorganisatie voor destinatie Brabant

VisitBrabant

VisitBrabant is een stichting zonder winstoogmerk. De doelstelling van VisitBrabant is glashelder: meer bezoekers en meer bestedingen naar Brabant.

We richten ons daarom op het verleiden van de (inter)nationale shortbreakmarkt (korte vakanties). Hiertoe ontplooien we uiteenlopende marketingactiviteiten en dragen we actief bij aan de productontwikkeling binnen Brabant om de gewenste duurzame groei te realiseren. We combineren daarbij steeds het grote en bekende Brabantse aanbod met het minder bekende aanbod – liefst binnen themalijnen – zodat we Brabant als een aantrekkelijke bestemming positioneren voor een meerdaags verblijf. Aansluiten bij VisitBrabant is meebouwen aan Brabant én profiteren van de collectieve inspanningen en samenwerkingen

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

VisitBrabant is partner van House of Leisure, omdat we dezelfde doelstelling hebben: het versterken van Brabant. Waar VisitBrabant zich met name richt op de marketing van de destinatie en het vergroten van de marketingkracht van ondernemers, zet House of Leisure zich in voor het duurzaam versterken van het aanbod.

“VisitBrabant zet zich samen met de partners van House of Leisure in voor meer bezoekers en bestedingen naar Brabant voor een duurzame groei van de vrijetijdseconomie”.

Contact

Joline Vriens / Ankie Joos
0133 030 390
info@visitbrabant.com

Website
www.visitbrabant.com

Adres
Leerfabriek KVL – Ledermagazijn
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

Correspondentieadres
Millingenstraat 13
5045 JA Tilburg

Logo VisitBrabant