Ticketsplus Ticketsplus Ticketsplus

Online Ticketverkoop | Marketing & Sales

Ticketsplus

Ticketsplus bestaat 13 jaar en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de leisure- en entertainmentsector.

Door vraag en aanbod van beleving beter op elkaar af te stemmen en de belevenismarkt transparanter te maken, vergroten we de markt, zorgen we voor betere en slimmere deals en maken gebruikers uiteindelijk meer omzet!

Zichtbaarheid, activatie en techniek

Het kernproduct van Ticketsplus is nog steeds de online ticketmodule waar online kaartverkoop op een veilige, eenvoudige en efficiënte manier kan worden gefaciliteerd. We zijn echter van mening dat de techniek een middel is om doelstellingen zoals het bereiken van nieuwe doelgroepen, het aantrekken van extra bezoekers of het vergroten van de loyaliteit te bereiken.

Op basis van onze kennis en ervaring concluderen we dat zichtbaarheid of een unieke activatie nog belangrijker is dan de techniek. Daarom heeft Ticketsplus zich inmiddels ontwikkeld als ticketingpartij die daarnaast adviseert en activeert in marketing, pr & sales.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

Ticketsplus is partner van House of Leisure omdat de leisuresector nog dagelijks behoefte heeft aan online oplossingen in ticketing en ondersteuning bij marketing en/of sales-vraagstukken. Daarmee hopen we via House of Leisure in een vroeg stadium bij nieuwe initiatieven betrokken te worden, haar kennis en expertise in te brengen en leisure-ondernemers van grote of kleine bedrijven te kunnen ondersteunen.

“Ticketsplus is dus meer dan één ticket.”

Contact
Willem-Jan Brabers
076 514 1242

Website
www.ticketsplus.nl

Adres
Leerfabriek KVL – Ledermagazijn
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

Ticketsplus

Deel deze pagina