Van Iersel Luchtman advocaten

Van Iersel Luchtman is het advocatenkantoor voor de ondernemer.

Met ruim 40 specialisten ondersteunen we bedrijven en ondernemers in hun groei, of staan ze bij in uitdagende tijden. Onze advocaten zijn zonder uitzondering betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we al ruim 60 jaar in de top van de advocatuur opereren.

Mark Geurts

Onze partner Mark Geurts, woonachtig in Oisterwijk, zal met name ons kantoor vertegenwoordigen. Mark is lid van de secties Onderneming & Vennootschap, Aansprakelijkheid & Procespraktijk en Arbeid & Medezeggenschap. Met deze brede kennis is hij het ideale aanspreekpunt voor alle partners binnen House of Leisure.

Brancheteams

Naast tien rechtsgebieden hebben we expertise in een aantal verschillende branches. Denk hierbij aan Food, Retail, Games en de Bouw. Elk brancheteam bestaat uit een groep van juristen van verschillende rechtsgebieden die ondernemingen die werkzaam zijn binnen de specifieke branche een multidisciplinair juridisch product bieden. Het team deelt niet alleen vanuit ieders expertise op hoofdlijnen kennis en kunde met elkaar, maar volgt tevens de actualiteiten binnen de branche op de voet.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

Met vestigingen in Breda en ’s-Hertogenbosch zijn wij stevig geworteld in Brabant. De inspirerende en mooie projecten van House of Leisure met name in deze provincie spreken ons om die reden zeer aan. Graag bieden we een meerwaarde op juridisch gebied om deze projecten te realiseren. Zo kan de spade telkens met een gerust hart de grond in!

Contact
Mark Geurts
m.geurts@vil.nl
+31 (0)642 353 314

Website
www.vil.nl

Vestiging Breda
Wilhelminapark 15, 4818 SL
Postbus 4810, 4803 EV

Vestiging ‘s-Hertogenbosch
Meerendonkweg 21, 5216 TZ
Postbus 44, 5201 AA

Deel deze pagina