White Forest

White Forest Strategic Finance adviseert ondernemers, bedrijven en instellingen bij het aantrekken van financiering voor het realiseren van hun visie, strategie en dromen.

Wij doen dit door middel van het:

  • meedenken over de haalbaarheid van beoogde investering of ontwikkeling
  • helpen vertalen hiervan in een voor externe partijen goed bruikbare business case (ondernemersplan) incl. financiële modellen en -prognoses
  • bepalen van de optimale financieringsstructuur/-mix
  • identificeren en benaderen van de meest passende financieringspartijen
  • begeleiden van besprekingen en onderhandelingen met deze partijen
  • helpen tot stand komen van de financieringsdocumentatie
  • ondersteuning bieden bij periodieke performance rapportage en/of aanpassing van de financiering

Daarnaast biedt White Forest ondersteuning bij overige bedrijfskundige aspecten van de bedrijfsvoering, zoals het bepalen van een strategische sales- en marketingstrategie en logistieke-/ICT-gerelateerde vraagstukken.

Uitgebreide ervaring en brede kennis

Oprichter Jeroen Willems heeft uitgebreide ervaring in de financierings- en leisuresector. Hij is o.a. werkzaam geweest voor ING en een directiefunctie gehad bij een middelgroot financieringsadviesbureau in het midden van Nederland. In diverse hoedanigheden heeft hij al veel leisureondernemers en -projecten geadviseerd, waaronder Nationaal Park De Hoge Veluwe, Burgers’ Zoo, Snowworld en Streekpark Klein Oisterwijk.

Waarom ben je partner van Midpoint House of Leisure?

Wij zijn partner van het House of Leisure omdat wij geloven in de kracht van het werken in netwerken bestaande uit ondernemende professionals die hun sporen verdiend hebben op hun vakgebied volgen onze kernwaarden vertrouwen, transparantie en langdurige win/win-relaties. Daarnaast zien wij de leisure als één van de meest beeldbepalende en veelbelovende sectoren in Nederland, waarin innovatie, creativiteit en goed ondernemerschap hand in hand gaan.

“Wij helpen ondernemers in de leisure aan de middelen om hun dromen te verwezenlijken!”

Contact
Jeroen Willems
+ 31 (0) 13 850 52 20

Website
www.whiteforest.nl

Bezoekadres
Leerfabriek KVL – Ledermagazijn
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

Correspondentieadres
Postbus 150
5060 AD Oisterwijk

Deel deze pagina