Nieuws

Afstudeerstage studente Leisure & Event aan BUAS

Afstudeerstage voor studente Leisure & Event aan BUAS

Introductie stagiaire Mascha Verhoeven

Mijn naam is Mascha Verhoeven, een enthousiaste, leergierige en energieke Leisure & Event studente aan BUas. De afgelopen 3 jaar heb ik mijn kennis en ervaring mogen verbreden door de diverse samenwerkingen met organisaties en stagebedrijven. Daarnaast ben ik afgelopen september gestart met mijn laatste jaar, waarbij ik op het moment de minor Storytelling & Experience volg. Na deze minor is het tijd om te gaan afstuderen. Ik ben erg gemotiveerd dat ik welkom ben bij House of Leisure voor mijn afstudeerstage.

Per februari 2021 zal ik starten met mijn afstudeerstage. Voor House of Leisure ga ik onderzoeken hoe hun evenementen het beste aansluiten bij de wensen van hun partners. Waarbij er een goede flow in bezoekersaantallen is en de content als top wordt ervaren. Hiervoor zal ik diverse onderzoeksmethodes toepassen die later in het proces vast te stellen zijn. Ook zal ik voor dit vraagstuk contact leggen met diverse partners van House of Leisure.

Ik kijk ernaar uit om te starten met mijn afstudeerstage, waarbij ik nog meer kennis en ervaring van het werkveld kan opdoen.