25 maart 2021

Event Circulaire Revolutie

Event Circulaire Revolutie

Bouwen en Klimaat

Circulaire Revolutie: Bouwen en Klimaat
Vandaag heb je morgen in handen!

Na ons succesvolle Storytelling evenement van afgelopen september, organiseert House of Leisure binnenkort een nieuw evenement om ons partnernetwerk (en anderen geïnteresseerden) te inspireren over de Circulaire Revolutie: Bouwen en Klimaat!

De inspiratiesessie wordt samen met onze partners Station88 en Een Gezond Leisureklimaat (allemaal initiatieven vanuit Midpoint Brabant) georganiseerd en zal via een livestream gratis toegankelijk zijn. Met dit evenement hopen wij je te inspireren, motiveren en bewust te laten worden van actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de circulaire (leisure) economie. Dagvoorzitter Helga van Leur laat je zien hoe het klimaat verandert, wat dat voor effect heeft en vooral wát je daaraan kunt doen. Spreker Marco Vermeulen neemt je mee in de wereld van biobased bouwen. Met deze ervaren en fascinerende sprekers en een panel van inspirerende ondernemers en bestuurders maken we er een mooie middag van!

Het online evenement vindt plaats op donderdag 25 maart van 14:30 uur tot 18:00 uur. Dus save the date! Registreren voor het evenement kan hier. Voor meer informatie over het evenement, de sprekers en het programma kun je de berichten volgen via het Facebook Event en LinkedIn Event. Vergeet jezelf niet op ‘geïnteresseerd’ of ‘aanwezig’ te zetten, zodat je de meldingen over het event zult ontvangen. Deel het evenement ook vooral met je eigen netwerk. Wij willen graag iedereen bereiken die interesse heeft in het onderwerp!

Hopelijk zien we je online op 25 maart en zoals Helga zegt: vandaag heb je morgen in handen!