Expertteam Hermenzeil

Expertteam Hermenzeil

Experts van House of Leisure aan het werk bij watersportcentrum/ recreatiecentrum Hermenzeil.

House of Leisure heeft ruim 60 partners. Allemaal experts op hun eigen vakgebied en allemaal met een hart voor leisure. We brengen onze partners graag samen voor een project. Bijvoorbeeld als een expertteam. In dit geval doen we dat voor het project Hermenzeil in Raamsdonk.

Wat is het project Expertteam Hermenzeil?

Gemeente Geertruidenberg is sinds kort eigenaar van watersportcentrum/ recreatiecentrum Hermenzeil in Raamsdonk. Dit centrum ligt op een bijzondere plek, pal aan het Oude Maasje en vlak bij de Biesbosch. De gemeente, waterschappen, en provincie zoeken een ondernemer die een levendige recreatieplek wil maken van dit kansrijke terrein van ruim 2 hectaren. Een plek die de omgeving eer aandoet en die mensen laat genieten van hun vrije tijd.

Iedereen is vol verwachting van de plannen van ondernemers. Maar welk plan is het beste plan? En hoe beoordeel je dat? De gemeente Geertruidenberg heeft daarvoor House of Leisure gevraagd een team van experts in leisure samen te stellen en te helpen de plannen te beoordelen.

Wat maakt dit een project van House of Leisure?

House of Leisure levert in de beginfase van dit project een expertteam. Diverse experts schuiven aan in het beoordelingsteam en helpen samen de plannen van geïnteresseerde partijen te beoordelen. De experts zijn partners van House of Leisure. Ze zijn gevraagd om deze kwaliteiten te bieden:

  • Deskundigheid met brede oriëntatie op de sector toerisme en recreatie
  • Bedrijfskennis in deze sector
  • Deskundigheid in watersportrecreatie.

Wat is de stand van zaken van dit project?

Jos de Punder (Recreatie Company) en Frank de Bruijn (De Bruijn Beheer) gaan aan de slag als experts. Op dit moment worden de eerste plannen beoordeeld. Daarna volgen gesprekken met ondernemers.

Wat is een expertteam?

House of Leisure heeft ruim 60 partners, met allerlei verschillende expertises in de vrijetijdssector. Daar staan we voor en daar zijn we heel blij mee! Die kennis zetten we in als product waarmee we projecten in de sector verder helpen. Het mooie is, dat we bij elk project andere experts kunnen samenbrengen voor onze opdrachtgever. Precies waar op dat moment behoeft aan is. Het expertteam zou dus je een product op maat kunnen noemen.

Kan ik ook een expertteam inzetten voor mijn project?

Dat kan zeker! We vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op via info@houseofleisure.eu.