Geardropper

Geardropper

Een uniek reisconcept: zélf op avontuur

Geardropper combineert vliegen en comfortabel kamperen. Je vliegt naar een bijzondere plek naar keuze en je tent staat al voor je klaar op de camping. Vanaf hier kun je rondreizen. Hier lees je meer over dit bijzondere House of Leisure-project.

Wat is Geardropper?

Geardropper is een reisconcept dat het beste van twee werelden combineert: zelf vliegen naar unieke plekken én kamperen zonder zelf alles mee te hoeven sjouwen. Je tent staat al voor je klaar, de bedjes zijn gedekt en een complete kampeeruitrusting kun je zo gebruiken én weer achterlaten.

Voor wie is Geardropper bedoeld?

Geardropper is bedoeld voor kampeerders die houden van mooie plekken én vrij willen kiezen en bewegen. Met Geardropper kun je overal naartoe en zo weer weg. Terwijl je wél geniet van de vrije natuur en het back-to-basic-gevoel van kamperen. Touroperators en reisagenten zijn de schakel tussen Geardopper en de kampeerders: zij krijgen met Geardropper de mogelijkheid om unieke en comfortabele kampeerreizen aan te bieden op locatie. Geardropper verzorgt de praktische uitvoering: van tenten opzetten tot gebruikte slaapzakken aanbieden aan een goed doel.

Wat maakt Geardropper een project van House of Leisure?

Het verhaal van Geardropper zorgde voor een aantal open monden tijdens ons Leisure Pitchpodium in 2018. We zochten mee naar financieringsmogelijkheden voor het verder ontwikkelen van deze kansrijke start-up. Zo hebben we Braventure als ondersteuning ingezet voor Geardropper.

Meer informatie

Meer informatie over Geardropper vind je op www.geardropper.com.

Wil jij ook hulp bij je project of met de financiering? Neem contact met ons op via info@houseofleisure.eu.