Herbestemming Rendierhoeve

Herbestemming Rendierhoeve

Nieuwe invulling van de Rendierhoeve in Berkel-Enschot

Voormalig kloostercomplex De Rendierhoeve, gaat een nieuwe invulling krijgen. Om de herbestemming van de Rendierhoeve in Berkel-Enschot te bepalen wordt er een inspiratiesessie georganiseerd. Rene Hanssen, expert van House of Leisure, neemt het voortouw om de invulling hiervan te organiseren.

Het doel van de inspiratiesessie is om samen met de eigenaar van de Rendierhoeve, de gemeente Tilburg, erfgoedorganisaties en experts ideeën te ontwikkelen voor een een toekomstbestendig herbestemming van de Rendierhoeve die gebaseerd is op een realistische marktvraag en die aansluit op de gebiedsvisie van de gemeente Tilburg. Het begin 2020 ingediende principeverzoek dient als vertrekpunt van de inspiratiesessie. Het doel is om te ontdekken waar nog ruimte is voor verdere ontwikkeling waarbij ook de verdere ideevorming van de eigenaar ter tafel zal komen.

De zoektocht naar de ontwikkelruimte zal vanuit verschillende invalshoeken worden besproken: Wat is haalbaar? Financieel? Planologisch? Cultuurhistorisch? Nieuwbouw? Ecologisch/landschappelijk? Park/tuin? Wat kan deze plek hebben? Wat kan meerwaarde toevoegen, voor de eigenaar, maar ook voor burgers en bezoekers.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@houseofleisure.eu