1 februari 2021

Intakegesprek voor aanvragers lening LOF Brabant

Intakegesprek aanvraag LOF Brabant

Intakegesprek 1 februari 2021 voor aanvragers LOF Brabant

Het fondsmanagement van het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant (LOF Brabant) nodigt aanvragers uit die een lening aanvraag voor de volgende deadline van het fonds willen indienen om met het fondsmanagement een intakegesprek te voeren.

Het intakegesprek is bedoeld om, voorafgaand aan indiening, de vragen van de aanvragers te beantwoorden zodat ze het projectplan kunnen afronden. Het fondsmanagement zal de aanvragers van advies voorzien op de concept projectplannen en het beoordelingsproces nader toelichten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Het intakegesprek duurt maximaal 45 minuten en is op vrijwillige basis. De intakegesprekken vinden plaats bij House of Leisure, Almystraat 14 in Oisterwijk op maandag 1 februari 2021 van 13.00-17.00 uur. Ter voorbereiding dienen aanvragers uiterlijk woensdag 27 januari 2021 het concept projectplan per e-mail te sturen aan het fondsmanagement via info@lofbrabant.nl.

Wilt u een intakegesprek inplannen? Neem dan contact op met House of Leisure: telefonisch via 013 – 747 0003 of per e-mail via info@lofbrabant.nl.

De volgende deadline voor het indienen van een aanvraag in het LOF Brabant is woensdag 10 maart 2021 (17.00 uur).

Meer informatie

Wil je meer weten over LOF Brabant, kijk dan hier.