Nieuws

House of Leisure partner in de spotlight, Cerieus

House of Leisure partner in de spotlight, Cerieus

(Re)create pleisure
Specialisten in beleving, niet alleen voor de leisure

Als belevingsexperts strooien wij graag onze ideeën over zaken als ontspanning en recreatie. Maar ook over het vraagstuk hoe beter zichtbaar te worden als bedrijf, gemeente of organisatie laten wij graag onze gedachten gaan. En hoe past dat in het nieuwe abnormaal? Geen hocus pocus, maar een goed doordacht concept waarin jouw gast, bezoeker of klant centraal staat en waarmee het verhaal overkomt. Wij noemen dat Cerieuze magie.

Concept en strategie

Waar anderen een uitgeblust vakantiepark of een leegstaande kerk zien, een treurig zwembad, of een lege stad, daar zien wij Cerieuze mogelijkheden! Ons brein loopt dan over van ideeën.

Wij denken in- en zien oplossingen. Vanuit een strategisch perspectief ontwikkelen wij passende concepten die doorvertaald worden naar creatieve middelen. Door gebruik te maken van de door ons ontwikkelde Cerieus Methodiek.

Wij benaderen vraagstukken vanuit een creatief perspectief, waarbij storytelling, gamification, innovatie en lef de belangrijkste ingrediënten zijn.

4D Beleving

Waarom zijn de meeste vormen van communicatie zo recht-toe-recht-aan? Je wordt zelden meegenomen in een écht verhaal, een beleving! Het gaat om het delen en overbrengen van een ervaring, een emotie en een gevoel. Hoe beleven mensen jouw organisatie? Klopt dat met hoe jij wilt dat ze het beleven? En hoe wil je dat verhaal vertellen? Het juiste verhaal zorgt ervoor dat mensen je onthouden, je weten te vinden en zich aan je verbinden.

Wij zetten samen met jou het verhaal neer. Storytelling, de basis van alles. Overal inzetbaar, online en offline. Want je verhaal gaat ook door op internet. Branding, doorgevoerd in alle middelen en uitingen. Met eenvoudige ingrepen en slimme technieken kun je de beleving al gigantisch verbeteren. Ook zonder een ingrijpende verbouwing. En wat opgaat voor je fysieke ruimte geldt natuurlijk ook voor je digitale wereld.

Een Cerieuze partner

Wat is de waarde van een goed idee? Wat levert het op? Soms niks, vaak heel veel. Wat is goed? Wat kan er beter? Hoe vertellen wij jullie verhaal? Wij zien onszelf liever als partner dan als leverancier. We denken mee, komen met ideeën en zijn ervan overtuigd dat we ook de beleving en het verhaal van jouw organisatie kunnen verbeteren. Niet alleen voor nieuwe projecten maar zeker ook voor bestaande.

‘Alles is beleving en beleving is alles’

Meer informatie

Wil je meer weten of in contact komen met Cerieus? Stuur dan een e-mail naar info@houseofleisure.eu.