Nieuws

Nieuwe locatie House of Leisure: het Ketelhuis

Nieuwe locatie House of Leisure: het Ketelhuis

Het Ketelhuis, achter de KVL-fabriek in Oisterwijk, is het nieuwe clubhuis van House of Leisure en haar partners.

Na afloop van de inspirerende storytelling bijeenkomst werden de bezoekers welkom geheten op de nieuwe locatie van House of Leisure en haar partners in het Ketelhuis achter de KVL-fabriek in Oisterwijk.

Joost Melis, directeur van House of Leisure hierover: “De COVID-19 protocollen lieten een feestelijke opening helaas niet toe. Nu de leisure sector zo hard is geraakt, vonden we het ook niet gepast om een feestje te vieren. Maar we wilden de verhuizing toch niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat we het Storytelling event afsluiten in de nieuwe locatie van House of Leisure. Het Ketelhuis is ons eigen ‘clubhuis’, een creatieve omgeving waar we samen met onze partners gaan werken aan projecten en programma’s die de (be)leefbaarheid van Brabant bevorderen.

Een plek ook van waaruit weer vele inspirerende verhalen voor Brabantse ondernemers zullen ontstaan.”

Meer informatie

Wil je meer weten over het Ketelhuis? Of zou je ook wel een unit willen huren in deze inspirerende omgeving? Of wil je gewoon een keer langskomen en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@houseofleisure.eu.