Kompas (Be)Leefbaar Brabant Programma

Kompas (Be)Leefbaar Brabant Programma

Het instrument voor de invulling van het programma (Be)leefbaar Brabant

Het kompas en de opzet voor het programma van 2021 is hieronder uitgelegd. In samenwerking met de partners wordt de invulling van het programma 2021 ontwikkeld: met het (Be)Leefbaar Brabant programma bieden we onze partners een podium om hun visie op maatschappelijke opgaves te delen en hoe ze in co-creatie met andere partners hieraan bijdragen.

WHY

(Be)leefbaar Brabant is een economisch ontwikkelprogramma. House of Leisure legt met dit programma de focus op de ontwikkeling van onderscheidend vrijetijdsaanbod om daarmee de (Be)leefbaarheid van Brabant en het (ver)blijfklimaat voor bezoekers, bewoners en bedrijven te bevorderen.

Als stichting zetten we in op destinatie ontwikkeling om meer bezoekers naar onze provincie te trekken en hen de kracht en kwaliteit van Brabant te laten ervaren. Meer bezoekers die langer (ver)blijven en meer besteden, betekent, naast versterking van de Brabantse identiteit: meer inkomsten en groei van de werkgelegenheid. Kortom, destinatie-ontwikkeling is de sleutel!

WHAT

Vanuit het ‘House of Leisure’ ontwikkelen we programma’s en projecten om in co-creatie aan maatschappelijke opgaves te werken. In 2021 staat het programma in het teken van de (Be)leefbaarheid van Brabant. Met het (Be)Leefbaar Brabant programma bieden we onze partners een podium om hun visie op maatschappelijke opgaves te delen en hoe ze in co-creatie met andere partners hieraan bijdragen.

We hopen met het programma een inspiratiebron te zijn en nodigen bestuurders en beleidsmakers uit om hun vraagstukken voor te leggen zodat we in co-creatie met onze partners aan duurzame oplossingen kunnen werken.

HOW

Om richting en inhoud te geven aan het programma hebben we een kompas opgesteld. Dit kompas geeft de partners inzicht in de programmering en maakt aan de bestuurders en beleidsmakers duidelijk op welke maatschappelijk thema’s onze stichting actief is.

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via info@houseofleisure.eu.