Leisure Ontwikkel Fonds Brabant

Leisure Ontwikkel Fonds Brabant

Leisure Ontwikkel Fonds is hét stimuleringsfonds voor de Brabantse vrijetijdssector. 

LOF (Leisure Ontwikkel Fonds) is hét stimuleringsfonds voor de Brabantse vrijetijdssector. Om structureel meer bezoekers van verder weg naar Brabant te trekken, stimuleert het LOF de ontwikkeling van nieuw vrijetijdsaanbod in de provincie. LOF Brabant verstrekt daarvoor marktconforme leningen aan ondernemers met een innovatief, kwalitatief onderscheidend plan voor de Brabantse vrijetijdssector.

De scouting en praktische uitvoering van het fonds zijn belegd bij Midpoint House of Leisure in samenwerking met Stimulus Programmamanagement en een investeringscomité met experts.

Hoe jouw project in aanmerking komt

Richt jouw projectplan zich op nieuw vrijetijdsaanbod en sluit het aan bij één van de onderstaande drie kernthema’s van Brabant:

  1. Brabantse Meesters & Erfgoed
  2. Design en innovatie
  3. Attractieparken en evenementen

Neem dan zeker contact op via www.lofbrabant.nl voor meer informatie! Bekijk hier ook de mogelijkheden voor jouw projectplan.

Plannen die passen binnen de huidige trends in de vrijetijdssector, zoals slow leisure, urban leisure of experience leisure komen ook in aanmerking.

Samenwerking

LOF Brabant wordt mede mogelijk gemaakt door:
Provincie Noord-Brabant, Midpoint Brabant, Metropoolregio Eindhoven, AgriFood Capital, Regio West-Brabant, de Efteling en Libéma.

Meer informatie

Bekijk dan de factsheet.
Of neem contact op via info@lofbrabant.nl.